flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась нарада з керівниками апарату судів Миколаївської області

23 лютого 2023, 15:09

Відбулась нарада з керівниками апарату судів Миколаївської області

23 лютого 2023 року у Територіальному управлінні ДСА України у Миколаївській  області відбулась нарада в режимі відеоконференцзв’язку з керівниками апаратів місцевих загальних судів Миколаївської області щодо актуальних питань організаційного та  матеріально-технічного забезпечення діяльності судів. Участь  у даному заході прийняв  керівник апарату Веселинівського районного суду Миколаївської області Луценко Віталій Іванович.

   На нараді були розглянуті питання щодо:

- порядку оплати територіальним управлінням експертних послуг та усних/письмових послуг з перекладу у 2023 році;

-  ведення договірної роботи в територіальному управлінні та взаємодія із керівниками апаратів місцевих загальних судів Миколаївської області в частині виконавчої дисципліни (проблемні питання та їх вирішення);

  • наповнюваності інформації судами на запити управління;
  • наявності документів з питань цивільного захисту;
  • інші організаційні питання.

Зустріч пройшла в активному діалозі між керівниками апаратів місцевих судів та керівництвом і апаратом ТУ ДСА України в Миколаївській області.. 

За підсумками роботи, виступів керівництва територіального управління, інформацій та участі в обговоренні керівників апаратів місцевих загальних судів, надійшло ряд пропозицій та конкретних доручень щодо забезпечення стабільної роботи судів області.

 

Пресслужба суду