flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

 21 липня 2023 року відбулись збори колективу Веселинівського районного суду

25 липня 2023, 10:45

      21 липня 2023 року відбулись збори колективу Веселинівського районного суду, присвячені підведенню підсумків роботи суду за перше півріччя 2023 року.

    На зборах  т.в.о. голови суду Сергій Кучерявенко зауважив, що за звітний  період  довелось організовувати роботу Веселинівського районного суду в умовах правового режиму воєнного стану, ніхто не мав досвіду роботи в умовах повномасштабної війни, а система правосуддя зіткнулася з безпрецедентними викликами.

    Аналіз статистичних даних засвідчив, що судді та працівники апарату суду, працюючи в умовах правового режиму воєнного стану, надмірного навантаження, а також розглядаючи найскладніші категорії справ, загалом забезпечили належне здійснення судочинства у кримінальних, цивільних справах та справах про адміністративні правопорушення.

   Доповідач звернув увагу на основні статистичні дані щодо розгляду судових справ.  Наголосив окремо  про   розгляд справ в розумні строки та  ознайомив з узагальненням судової практики.     

    Керівник апарату суду,  Віталій Луценко наголосив про необхідність дотримання правил внутрішнього  трудового розпорядку та виконання службових обов'язків  працівниками суду.    

    Вирішивши усі питання порядку денного зборів,   т.в.о. голови суду Сергій  Кучерявенко подякував колективу за відповідальну роботу у надскладному для всієї країни році.

  Прес  служба суду