flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення наради по узагальненню судової практики матеріалів про адміністративні правопорушення

03 травня 2018, 15:47

На виконання плану робіт на 2018 рік та з метою узагальнення інформації щодо здійснення судочинства, було проведено узагальнення судової практики щодо повернення Веселинівським районним судом матеріалів про адміністративні правопорушення для належного оформлення за 2017 рік.

По результатам проведеного узагальнення, відбулася нарада голови Веселинівського районного суду Кучерявенка С.С. та заступника начальника Веселинівського відділення поліції Вознесенського відділу поліції ГУ НП в  Миколаївській області Носик А.М. В нараді також прийняли участь суддя суду Чаричанський П.О., заступник керівника апарату суду Пономарьова В.В. секретар суду Тончева С.С., начальник сектору превенції Веселинівського відділення поліції Шлапак О.М. 

У своєму виступі голова суду Кучерявенко С.С. ознайомив присутніх  з інформацією про кількість протоколів, що надійшли до суду, кількість повернутих в порядку ст. 256 КУпАП та зупинився на недоліках, які як правило, дуже часто повторяються у протоколах про вчинення адміністративного правопорушення та унеможливлюють їх розгляд.

Заступник начальника Веселинівського відділення поліції Вознесенського відділу поліції ГУ НП в  Миколаївській області Носик А.М. та начальник сектору превенції Веселинівського відділення поліції Шлапак О.М. погодились з озвученими недоліками, та повідомили про проблемні питання, які виникають під час оформлення матеріалів та направлення їх до суду.

По завершенню наради її учасники висловили сподівання на подальшу плідну та якісну співпрацю.