flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори до дня працівників суду працівників Веселинівського районного суду

15 грудня 2023, 13:50

              15 грудня 2023 року, з нагоди професійного свята - Дня працівників суду, відбулися збори працівників Веселинівського районного суду. З вітальним словом до працівників звернувся т.в.о. голови суду Сергій Кучерявенко та побажав миру, міцного здоров'я, злагоди, добробуту, професійних успіхів та подякував за працю.

               З вітальними словами виступили: суддя Людмила Орленко та керівник апарату суду Віталій Луценко.

               Наказом голови Миколаївського апеляційного суду  помічники суддів Ольга Скрипник та Андрій Горбаненко були нагороджені Почесними грамотами, а секретар судового засідання Ольга Щербина Подякою Миколаївського апеляційного суду за сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм, значний внесок у забезпечення захисту прав і свобод громадян.

               За сумлінну та бездоганну працю, особистий внесок у зміцнення стану організаційного забезпечення діяльності судів: помічник судді Марина Філімонова, помічник судді Наталія Замета, секретар суду Наталія Ложкар, головний спеціаліст з ІТ Сергій Юрченко були відзначені Грамотами та Почесними грамотами ТУ ДСА України в Миколаївській області.

 

Пресслужба суду